miércoles, 28 de marzo de 2018

Diari 28-03-2018

Durant la classe d'avui hem visualitzat els vídeos que per grups de treball hem creat, seguidament tant els professors com els alumnes hem comentat els vídeos de tota la classe i finalment hem realitzat un formulari d'avaluació de cadascún d'aquests.
El nostre vídeo es el següent:



viernes, 23 de marzo de 2018

Diari 23-03-2018

Per tal de començar la classe d'avui, hem vist les animacions de PowToon de tota la classe que anteriorment havíem creat.
Més tart, hem continuat amb l'activitat de Playposit per tal d'acabar-la i de poder fer la d'altres companys.
Per a finalitzar, hem començat a parlar de la propera activitat que farem: un formulari amb Google Drive.



miércoles, 21 de marzo de 2018

PLAYPOSIT

Diari 21/03/2018

Al començament de la sessió d'avui hem estat parlant sobre "Playposit", ja que anem a fer una nova activitat amb aquesta plataforma.
Seguidament, hem treballat amb aquest programa i hem creat un vídeo amb preguntes.
En un primer moment, m'ha costat treballar amb aquest programa però al final ho he aconseguit. A més, hem sembla prou interessant i beneficiós per a nosaltres, com a futur mestres, saber utilitzar aquest recursos, ja que el dia de demà els podem fer servir a les nostres classes per tal d'innovar a les aules i així, motivar als xiquets.

viernes, 9 de marzo de 2018

Diari 09-03-2018

Per tal de començar la classe d'avui, hem vist com pujar un vídeo a YouTube i quines modificacions hi podem fer sobre aquest vídeo des d'aquesta plataforma.
Seguidament, hem aprés com treballar amb "OpenShot". Amb aquest programa podem editar vídeos, retallar-los, enganxar-los, etc.

miércoles, 7 de marzo de 2018

Diari 07-03-2018

En la classe de hui, hem organitzat el grup per a realitzar el treball del curtmetratge, hem estructurat la feina i hem pensat sobre el tema que basarem el nostre vídeo i, després de pensar varies opcions, hem decidit fer-ho sobre el paper de les dones en la societat.

viernes, 2 de marzo de 2018

Diari 02-03-2018

Durant la sessió d'aquest divendres, els alumnes que encara no havien finalitzat el collage del GIMP l'han acabat i els que ja ho tenien fet hem començat a pensar les idees que plasmarem en el pròxim treball, en el qual farem un curtmetratge contant alguna història.

Diari 18.05.2018

La classe d'avui ha consistit en veure els treballs de "Webquest" d'alguns grups de la classe per tal d'observar la f...