domingo, 29 de abril de 2018

Diari 25-04-2018

Durant la sessió del dimecres 25 d'abril, degut a que es tracta de la setmana complementària, hem vist a classe un capítol de la serie " Black Mirror".
Dit capítol tractava sobre les reds socials i l'efete que aquestes causen en la societat d'avui en dia. D'aquesta manera, la protagonista del capítol basa la seua vida en aconseguir un tipus de "like" per a poder tenir coses bàsiques, com per
exemple per a poder entrar en determinats edificis.
Així doncs, gràcies a la visualització d'aquest, hem pogut reflexionar sobre la repercussió de les reds socials en les nostres vides, fent-nos veure que tal vegada vivim massa pendents dels famosos "like".
També hem estat compartint experiències relacionades amb aquest fenòmen.

miércoles, 18 de abril de 2018

Diari 18-04-2018

En la classe d'avui, hem aprés a utilitzar una pàgina que ens ofereix Internet, molt útil per a crear el nostre propi PLE.
Per a començar, la professora ens ha explicat per a què es fa servir aquesta pàgina anomenada Symbaloo, així com també ens ha explicat en què consisteix "Entorn Personal d'Aprenentatge".
Seguidament, hem començat a crear el nostre propi PLE en Symbaloo, personalitzant-lo i ficant aquelles ferramente que creiem útils.
El resultat el podeu veure ací.


viernes, 13 de abril de 2018

Diari 13-04-2018

Durant la sessió d'avui hem conegut la pàgina labs.tineye.com/multicolr, en aquesta hem après a obtindre images amb determinats colors que podem triar nosaltres mateixa.


Després hem creat un calendari amb Google Calendar i dins d'aquest hem creat dos events.
A més, hem utilitzat diferents pàgines web per a buscar termes aplicat filtres, com per exemple, buscar sols documents PDF. Açò, resulta molt útil a l'hora de buscar informació de qualitat en Internet. 


Diari 11-04-2018

Durant la classe d'avui hem realitzat un formulari amb el Drive.
En primer lloc hem triat un tema sobre el qual realitzar el formulari, seguidament hem vist les diferents opcions de preguntes que ens ofereix aquesta plataforma.
A continuació, hem creat dit qüestionari utilitzant també vídeos i images.
Una volta hem finalitzat el nostre qüestionari, l'hem compartit amb els nostres companys per tal de que el realitzaren i així poder veure els resultats per a finalment, pujar-ho a una tasca de l'Aula Virtual.


Diari 18.05.2018

La classe d'avui ha consistit en veure els treballs de "Webquest" d'alguns grups de la classe per tal d'observar la f...